logo
Dobrodošli u Project-TradeOsnovna djelatost našeg poduzeća je ugostiteljska oprema, te njena prodaja, proizvodnja, tehnološko projektiranje i opremanje ugostiteljskih objekata u skladu s HACCP-om (hotela, motela, kuhinja, restorana, caffe barova, malih pekara, mesnica, praonica rublja).
Široka ponuda ugostiteljske opremeNudimo kvalitetan stručni savjet i tehnološki projekt, poštivajući HACCP propise, s optimalnom komercijalnom ponudom. Ugostiteljska oprema prema HACCP standardima, širokog asortimana u naše dvije trgovine zadovoljit će i najzhtjevnijeg kupca. Kvalitetna ugostiteljska oprema temelj je poslovanja i osnova za dugoročno partnerstvo!
Projektiranje ugostiteljske opremeVjerojatno imate dobru ideju, poznavalac ste ili niste ugostiteljske opreme, no do potpunog uspjeha potrebno je ideju pretvoriti u stvarnost i udahnuti joj život. Stručnost, znanje, iskustvo i mašta naših projektanta izradit će tehnološki projekat ugostiteljske opreme u skladu sa Vašim željama, ali i pravilima HACCP-a.
Vlastita proizvodnja2003. godine pokrenuli smo vlastitu proizvodnju ugostiteljske opreme iz nehrđajučeg čelika. Tako iz našeg proizvodnog pogona svakodnevno izlaze gotovi proizvodi opreme za ugostiteljstvo kao npr. radni stolovi, sudoperi, rukoperi, velike kuhinjske nape, grijani stolovi, hladnjaci, zamrzivači, shock freezeri...

Newsletter

Upišite se na mailing listu i primajte najnovije obavijesti putem našeg mjesečnog newsletter-a

Kontakt

Uprava: + 385 (0)1 2910 893
Dubrava 46, 10040 Zagreb, HR
Prodaja: + 385 (0)1 2003 188
              + 385 (0)1 2014 544
Servis: + 385 (0)1 2014 546
Soblinečka 77, 10360 Soblinec
Sesvete, HR

Proizvodnja ugostiteljske opreme

 

video-proizvodnja-ugostiteljske-opremeProces proizvodnje počinje s vizijom, skicom i detaljnom razradom sa specijalistima u pogonu. Osim dizajna važna je sigurnost proizvoda, kvaliteta obrade i naravno sukladnost s HACCP pravilima. Tim majstora, zavarivača, frigoričara, električara, iz dana u dan stvara kvalitetno izrađenu ugostiteljsku opremu. Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu s ugostiteljskom opremom i svakodnevnim kontaktima s kupcima, pokrenuta je vlastita proizvodnja ugostiteljske opreme 2003. godine u vlastitom proizvodnom pogonu od 1200m2.


 

Izdvajamo iz naše ponude

bcb01_newrunnerbasic_it

Uređaji za brzo hlađenje i zamrzavanje hrane BASIC

PREDNOSTI PAMETNOG HLAĐENJA HRANE
Svježa, mirisna ili kao upravo skuhana/pečena hrana.
Ovi uređaji smanjujući brzo temperaturu u srži hrane (sa +90°C na +3°C u 90 minuta ili sa +90°C na -18°C u 240 minuta) zaustavljaju razmnožavanje mikroorganizama, zadržavši u cijelosti svježinu i okus hrane.
Higijenski način hlađenja zadržava odličan okus i kvalitetu, te time pruža bolju mogućnost planiranja rada u kuhinji, regenerirajući prema potrebi određene količine hrane, bez gubitaka.
Veća organiziranost u poslu, manji troškovi, te više vremena koje ostaje za posvetiti se gostima.

U GASTRONOMIJI I RESTORANIMA: BITI BOLJI
Sa ovim uređajima, svaki kuhar može planirati svoj rad, stvaranjem zaliha hrane, porcioniranjem hrane koja je dostupna u svakom trenutku, te je zadržala svoju svježinu i miris.
Jednostavan u rukovanju, štedi energiju i sirovine, ujedno davajući veći izbor menija odlične kvalitete.

PEKARE I SLASTIČARNE: OSLOBOĐENI PRITISKA
Uređajima za brzo hlađenje i smrzavanje postiže se bolja organizacija rada u pekari ili slastičarni: očuvanje različitih vrsta kruha, tjestenine ili poluproizvoda, te regeneracija određenih količina proizvoda prema potrebi.
Zahvaljujući ovoj tehnologiji, slastičar je u mogućnosti ponuditi svakovrsne kolače, što je nemoguće i nepojmljivo u tradicionaloj proizvodnji, te je neovisan od sezonske ponude voća.
Također i sladoled će uvijek biti mekan, zadržavajući kvalitetu kao da je upravo spravljen.

 BCB01

BCB/01
 
                          
3XGN2/3
temp. +70/+3°C= 7 kg/ 90min
temp. +70/-18°C= 5 kg/ 240 min
razmak između vodilica 67 mm
0,65kW/230V
dim. 60x60x39 cm
težina: 48 kg
za sladoled: 2 posude od 5 litara (36x16x12h)

 

BCB03

 

BCB/03

3XGN1/1
temp. +90/+3°C= 10 kg/ 90min
temp. +90/-18°C= 7 kg/ 240 min
razmak između vodilica 67 mm
0,6kW/230V
dim. 65x67x67 cm
težina: 76 kg
za sladoled: 2 posude od 5 litara (36x16x12h)

 


BCB05

BCB/05

5XGN1/1 / 60x40
temp. +90/+3°C= 15 kg/ 90min
temp. +90/-18°C= 9 kg/ 240 min
razmak između vodilica 67 mm
1,05kW/230V
dim. 80x70x90 cm
težina: 105 kg
za sladoled: 6 posuda od 5 litara (36x16x12h)

 

BCB10

BCB/10

10XGN1/1 / 60x40
temp. +90/+3°C= 26 kg/ 90min
temp. +90/-18°C= 16 kg/ 240 min
razmak između vodilica 67 mm
1,65kW/230V
dim. 80x78x170 cm
težina: 168 kg
za sladoled: 15 posuda od 5 litara (36x16x12h)

BCB15

BCB/15

15XGN1/1 / 60x40
temp. +90/+3°C= 43 kg/ 90min
temp. +90/-18°C= 32 kg/ 240 min
razmak između vodilica 67 mm
3kW/400V
dim. 80x78x200 cm
težina: 180 kg
za sladoled: 21 posuda od 5 litara (36x16x12h)

 

 

 

cijena: 0,00 kn

 
tbp-106g

kapacitet: 6 x 1/1 GN
električna: 10 kW/400 Hz
sa direktnom parom
dim. 850 x 880 x 865 mm
razmak između vodilica 70 mm

Karakteristike:

XT TOUCH KEY

Screen-2
- XT TOUCH KEY upravljačka ploča: interaktivnim načinom omogućuje podešavanje funkcija i uputstava, biranje jezika, jednostavno korištenje odgovarajućih ikona
- grafički prikaz i položaj ikona su proizvod dugog istraživanja, a rezultat je sustav opremljen širokim izborom funkcija i upravljanja, no istovremeno intuitivan i jednostavan za upotrebu
- operatora u svakome trenutku vode čarobnjakove poruke, te daju upute o mogućim izborima
-USB ulaz, ispod upravljačke ploče, pruža pristup ažuriranju podataka i sustava sa novim softverskim verzijama

XT SIMCLEANERXT-Simcleaner- moderna tehnologija sistema za pranje pećnice sa deterdžentom DETABINOX i sjajila BRILLINOX (oba sredstva su u tabletama), razvijena i proizvedena u INOXTRENDU, jamči čistu pećnicu i bez mrlja, na kraju ciklusa pranja, te nije potrebno nadgledanje ciklusa
- navedeni koristi tehnologiju osmišljenu kao pomoćna ruka kuharu, na kraju radnog dana, osiguravajući maksimalnu higijenu i jamčeći 100% sigurnost hrane u skladu s HACCAP standardima
- operatora u svakome trenutku vode čarobnjakove poruke, te daju upute o mogućim izborima
- USB ulaz, ispod upravljačke ploče, pruža pristup u ažuriranju podataka i sustava sa novim softverskim verzijama


XT-Opti-Flow

XT OPTIFLOW
- XT TOUCH koristi inovativnu XT OPTIFLOW tehnologiju
- ova tehnologija temelji se na cikličkoj rotaciji vrućeg zraka koji prelazi preko hrane koja treba biti ispečena
- dva posebna rotacijska „deflektora“ učinkovito usmjeravaju i raspršuju zrak unutar pećnice 
- rezultati: savršeno i ravnomjerno pečeno sa bilo kojom brzinom ventilatora; smanjeno vrijeme pečenja
- u slučaju da se koristi vrlo osjetljiva hrana, XT OPTIFLOW sustav može raditi zajedno sa XT AUTOREVERSE sustavom, sustav automatske dvosmjerne ventilacije
- XT AUROREVERSE funkcija pokazala se vrlo korisnom u postizanju ravnomjernog pečenja
- zahvaljujući XT QUICK STOP sustavu kontrole, dopuštena je promjena smjera vrtnje u manje od 10 sekundi, aktivacijom autoreverse uređaja vrijeme pečenja nije promijenjeno 
- zajedničkim radom XT OPTIFLOW, XT AUTOREVERSE i XT QUICK STOP zajamčeno je ravnomjerno pečenje, čime će biti zadovoljeni i najzahtjevniji kuhari

cijena: 0,00 kn

 

Projektiranje i opremanje ugostiteljskih objekata

Projektiranje i opremanje

Stručnost, znanje, iskustvo i mašta naših projektanta izradit će tehnološki projekat ugostiteljske opreme u skladu sa Vašim željama, ali i pravilima HACCP-a. Projekt će dati najbolje moguće rješenje...
 
 

Partneri

Bravilor BonamatSCOTSMANThermo HauserRobot Coupe

KitchenAidContactoQuantEko