logo
Dobrodošli u Project-TradeOsnovna djelatost našeg poduzeća je ugostiteljska oprema, te njena prodaja, proizvodnja, tehnološko projektiranje i opremanje ugostiteljskih objekata u skladu s HACCP-om (hotela, motela, kuhinja, restorana, caffe barova, malih pekara, mesnica, praonica rublja).
Široka ponuda ugostiteljske opremeNudimo kvalitetan stručni savjet i tehnološki projekt, poštivajući HACCP propise, s optimalnom komercijalnom ponudom. Ugostiteljska oprema prema HACCP standardima, širokog asortimana u naše dvije trgovine zadovoljit će i najzhtjevnijeg kupca. Kvalitetna ugostiteljska oprema temelj je poslovanja i osnova za dugoročno partnerstvo!
Projektiranje ugostiteljske opremeVjerojatno imate dobru ideju, poznavalac ste ili niste ugostiteljske opreme, no do potpunog uspjeha potrebno je ideju pretvoriti u stvarnost i udahnuti joj život. Stručnost, znanje, iskustvo i mašta naših projektanta izradit će tehnološki projekat ugostiteljske opreme u skladu sa Vašim željama, ali i pravilima HACCP-a.
Vlastita proizvodnja2003. godine pokrenuli smo vlastitu proizvodnju ugostiteljske opreme iz nehrđajučeg čelika. Tako iz našeg proizvodnog pogona svakodnevno izlaze gotovi proizvodi opreme za ugostiteljstvo kao npr. radni stolovi, sudoperi, rukoperi, velike kuhinjske nape, grijani stolovi, hladnjaci, zamrzivači, shock freezeri...

Webshop

Newsletter

Upišite se na mailing listu i primajte najnovije obavijesti putem našeg mjesečnog newsletter-a

Kontakt

Uprava: + 385 (0)1 2910 893
Dubrava 46, 10040 Zagreb, HR
Prodaja: + 385 (0)1 2003 188
              + 385 (0)1 2014 544
Servis: + 385 (0)1 2014 546
Soblinečka 77, 10360 Soblinec
Sesvete, HR

Proizvodnja ugostiteljske opreme

 

video-proizvodnja-ugostiteljske-opremeProces proizvodnje počinje s vizijom, skicom i detaljnom razradom sa specijalistima u pogonu. Osim dizajna važna je sigurnost proizvoda, kvaliteta obrade i naravno sukladnost s HACCP pravilima. Tim majstora, zavarivača, frigoričara, električara, iz dana u dan stvara kvalitetno izrađenu ugostiteljsku opremu. Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu s ugostiteljskom opremom i svakodnevnim kontaktima s kupcima, pokrenuta je vlastita proizvodnja ugostiteljske opreme 2003. godine u vlastitom proizvodnom pogonu od 1200m2.


 

Projektiranje i opremanje ugostiteljskih objekata

Projektiranje i opremanje

Stručnost, znanje, iskustvo i mašta naših projektanta izradit će tehnološki projekat ugostiteljske opreme u skladu sa Vašim željama, ali i pravilima HACCP-a. Projekt će dati najbolje moguće rješenje...
 
 

Partneri

Bravilor BonamatSCOTSMANThermo HauserRobot Coupe

KitchenAidContactoQuantEko