Ručno ribanje tvrdog sira, badema, lješnjaka, čokolade, keksa pa čak i suhog kruha uvijek iziskuje previše vremena i napora. No danas, uz profesionalni ribež C/E GFX ribanje nikada nije bilo lakše.

Pripremite najukusnije sendviče, pizze i ostale delicije iz vašeg asortimana. Naribajte lješnjake, bademe i načinite savršene, slatke i zdrave zalogaje zbog kojih će se svi rado vraćati u vaš restoran.

Profesionalni električni ribež izrađen je za profesionalnu upotrebu u kuhinjama, pekarama, restoranima, slastičarnama, caterinzima i ostalim pružateljima gastronomske ponude. Omogućuje da brzo i jednostavno naribate velike količine potrebnih namirnica. Nema više straha od porezotina na prstima; jednostavno ubacite komad tvrdog sira i u tren oka imat ćete savršeno naribani tvrdi sir. Važno je napomenuti da ćete ribanjem namirnica u profesionalnom ribežu dobiti proizvod koji ćete dalje moći koristiti prema uobičajenim receptima, bez nepotrebnog međusobnog „lijepljenja“ odnosno sljubljivanja ili stvaranja grudica.


Kućište profesionalnog ribeža izrađeno je od inoxa odnosno nehrđajućeg čelika, čime se osigurava dugotrajnost istoga. Valjak (ulazni otvor) također je izrađen od istog materijala otpornog na trošenje.

U sklopu ribeža dolazi plastična posuda sa senzorom i posebnom sigurnosnom zaštitom.

Snažan, kompaktan i pouzdan profesionalni ribež već je postao sastavnim dijelom obavezne ugostiteljske opreme brojnih restorana, cateringa i sličnih ugostiteljskih objekata.

Važnost uređaja prepoznali su i brojni slastičari, proizvođači sireva itd. Osim toga, iznimnu korist profesionalnog ribeža ostvaruju i razni društveni centri, centri za preradu hrane, supermarketi itd.

 

Ostale karakteristike profesionalnog ribeža:

  • Dimenzije uređaja: 475mm x 225mm x 440/650mm
  • Neto težina: 26 kg
  • Snaga motora: 1,1kW/ 400V/ 50Hz
  • Kapacitet: 130kg/sat; 2,7kg/min
  • Motor s električnom kočnicom
  • Pokretanje/ zaustavljanje uređaja u nuždi
  • Uređaj je izrađen u skladu s higijenskim i sigurnosnim standardima

Prednosti profesionalnog ribeža:

  • Brzina uređaja od 1400 okretaja u minuti ključna je za pripremanje najukusnijih zalogaja
  • Jednostavnost i sigurnost čišćenja i održavanja
  • U tren oka pripremite dostatne količine naribanih namirnica (tvrodg sira, lješnjaka, čokolade, suhog kruha) za potrebe vaših ukusnih delicija.

Iako postoji nekoliko načina na koje možete usitniti lješnjake, bademe, čokoladu, kekse ili tvrdi sir, samo je jedan način pomoću kojeg možete dobiti savršeni ribanac, parmezan ili muffin ukrašen naribanim orašastim plodovima i čokoladom. Odgovor je, naravno, profesionalni ribež C/E GFX.

Već danas provjerite dostupnost ovog profesionalnog uređaja. Pri prvom korištenju profesionalnog ribeža uočit ćete njegovu važnost koja će uvelike pridonijeti rastu i razvoju vašeg restorana, pekare, slastičarne ili bilo kojeg druge ugostiteljske djelatnosti.