Indukcijska topla kupka koristi posebnu tehnologiju zagrijavanja hrane i održavanja topline zahvaljujući svojem magnetskom dnu koje je prikladno za rad na indukcijskoj ploči.

Osim što dizajnom privlači pažnju, opravdava i svoj trošak.

Ovaj uređaj se može zagrijavati indukcijom, uz pomoć električnog grijača ili jednostavno pastom za grijanje kupke.

Dno indukcijske tople kupke je tako izvedeno da su kritične točke svedene na najmanju moguću mjeru, a što bi možda dovelo do zagaranja ili čvrstog prijanjanja hrane u posudi.

Posuda je zapremnine 4,5 litre s poklopcem koji je patentiran tako da sprječava hlađenje pripremljenog jela. Na poklopcu se nalazi otvor za paru, da ne bi dolazilo do kondenzacije unutar posude. Poklopac se lako skida jednom rukom, čime je zajamčena jednostavnost korištenja indukcijske tople kupke. Hidraulički mehanizam na poklopcu testiran je za više od 50 tisuća otvaranja.

Indukcijska topla kupka izrađena je od kvalitetnog i nehrđajućeg čelika visokog sjaja.

Posuda dolazi u kombinaciji sa postoljem SMART MEDIUM, uz pomoć kojeg se zagrijava hrana.

Jasno je da za uspješno poslovanje svakog restorana i drugog ugostiteljskog objekta kvaliteta hrane mora biti na zavidnom nivou. Zaboravite na brige oko dosadašnjih načina održavanja tople hrane, podignite razinu kvalitete vašeg poslovanja i već danas nabavite indukcijsku toplu kupku po najpovoljnijim cijenama.