Brzo i jednostavno pripremite čaj, instant kavu i ostale tople napitke za vaše goste.

Predstavljamo vam samovar Katharina III.

Ovaj prekrasni samovar je izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika (inoxa, 18/10) visokog sjaja s kromiranim priborom. Sadrži spremnik za vodu volumena do 15 litara i čajnik zapremnine 2 litre. Dva spiralna grijača od 2300 W i 700 W/230 V spremna su za brzo zagrijavanje vode i pripremu čaja, instant kave ili pak kuhanog vina. Grijaći element smješten ispod podnožja automatski se isključuje kada se tekućina približi točki vrenja.

Još jedna važna karakteristika ovog samovara je ta da termostat možete individualno podesiti kako bi se štedjela energija. Slavina sadrži vapneni filter i toplinsku izolaciju.

Samovar Katharina III lagano se koristi i održava. Jednostavno ubacite željeni čaj i spremni ste za posluživanje. S obzirom na izvrsno održavanje temperature vode, uz ovaj samovar uvijek ćete na vrijeme imati toplu ili vrelu vodu za razrjeđivanje čaja i za pripremu kave. Odličan je i za zagrijavanje kuhanog vina. U čajniku se mogu miješati različite vrste čaja, a jačina čaja može se odrediti za svaku šalicu posebno.

Samovar Katharina III je elegantan i moderan uređaj koji će se savršeno uklopiti i u kuhinju vašeg restorana.

Dodatne karakteristike samovara:

  • Zamjenjivi grijaći elementi
  • Prekidač za uključivanje i isključivanje uređaja
  • Zamjenjivi filter
  • Toplinski izolirane ručke izrađene od čvrstog lijevanog metala
  • Dimenzije: 420 x 370 x 720 mm
  • Težina: 12,85 kg

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku. Nabavite samovar Katharina III i pripremite vašim gostima topla i ukusna iznenađenja za njihova nepca.