Iako postoji nekoliko načina na koje možete osigurati da hrana koju poslužujete ostane što duže topla, stolne tople kupke su jedno od boljih i praktičnijih rješenja. Razlog zbog kojeg su tople kupke toliko dobrodošle u ugostiteljstvu odnosi se na činjenicu da su jednostavne za upotrebu, mogu se prenositi, lako se čiste i održavaju, te su sigurne.

Impresionirajte svoje goste raznolikim i bogatim izborom jela uz električne stolne tople kupke koje će održavati kvalitetu i svježinu hrane koju poslužujete. S ovim uređajem održat ćete kroz nekoliko sati svježinu hrane, a podesiva temperatura omogućit će vam potpunu kontrolu nad grijanjem hrane.

Jednostavnost, kvaliteta izvedbe, razne veličine uređaja samo su neki razlozi zbog kojih brojni restorani, hoteli i ostali ugostiteljski objekti posežu upravo za ovakvim rješenjem. Lako se prenose, a materijal od nehrđajućeg čelika je jednostavan za čišćenje i održavanje.

U ponudi postoji više modela električnih stolnih toplih kupki Niko koje se razlikuju po dimenzijama i volumenu. Niko tople kupke izrađene su od nehrđajućeg čelika inoxa 18/10.

S obzirom da su Niko stolne tople kupke jedan od naših proizvoda, u mogućnosti smo ih prilagoditi prema potrebi i želji kupca u detaljima, uzimajući u obzir posebne namjene.

Jedan od načina na koji možete povećati razinu i kvalitetu vaših usluga u ugostiteljstvu je korištenje kvalitetne opreme za pripremu i održavanje svježine hrane. Tople kupke su moderan i nadasve koristan dodatak za posluživanje hrane vašim gostima u bilo kojem trenutku.

Uz tople stolne kupke Niko sve je organizirano, posluživanje hrane je uredno i sigurno. Provjerite postojeće Niko modele toplih kupki i na vrijeme nabavite one koje će zadovoljiti zahtjeve ugostiteljsko poslovanja.