Pravo je vrijeme da unaprijedite poslovanje vaše slastičarnice, pekare, kuhinje ili cateringa.

Predstavljamo vam planetarnu miješalicu idealnu za miješanje i pripremu kremastih masa i tijesta. Zapremnina posude je 30 litara, što je i više nego dovoljno za pripremanje većih količina biskvita za kolače, pita, torti, umaka, šlaga i još puno toga.

Robusna i izdržljiva miješalica NIKO SP300 HAB opremljena je visokokvalitetnim motorom od 3 brzine što vam omogućuje prilagodbu miješanja različitih vrsta tijesta u svakom trenutku. U standardnu opremu miješalice ubrajaju se mutilica, lopatica te kuka za tijesto, sve izrađeno od vrhunskog čelika. Upravo zahvaljujući izmjenjivim dodatcima koji omogućuju  kvalitetnu pripremu miješalica za tijesto je logičan odabir za sve ugostiteljske objekte.

Važno je napomenuti da svi dijelovi miješalice zadovoljavaju propisane tehničke i sigurnosne (higijenske) standarde.

 

Karakteristike miješalice za tijesto NIKO SP300 HAB:

  • Snaga motora: 0, 75 kW
  • Napajanje: 230 V/50Hz
  • 3 brzine: 99/176/320 okretaja u minuti
  • Težina: 180 kg

 

Prednosti korištenja miješalice za tijesto:

  1. Slobodne ruke za pripremu ostalih namirnica
  2. Manja potrošnja energije
  3. Veća sigurnost rada
  4. Veći stupanj higijene
  5. Dugotrajnost i izdržljivost

 

Sigurnost korištenja dodatno je pojačana zahvaljujući prekidaču za slučaju opasnosti, dok termička zaštita motora štiti od termičkog preopterećenja.

Miješalica za tijesto neminovno je jedan od najvažnijih dijelova profesionalne ugostiteljske opreme jer zamjenjuje veliki broj pojedinačnih uređaja. Ovako uz NIKO SP300 HAB imate više kuhinjskih uređaja u jednome, a samim time i više slobodnog prostora za ostale poslove.