Prema HACCP-u svi ugostiteljski objekti moraju zadovoljiti opće uvjete za čuvanjem hrane i namirnica, uključujući i kuhinjski namještaj  za pohranjivanje čistog kuhinjskog posuđa.

Zato prilikom opremanja kuhinje restorana, hotela, cateringa, slastičarne ili drugog ugostiteljskog objekta treba voditi računa o kuhinjskim namještaju koji se planira koristiti.

Iz tog razloga predstavljamo inox Niko visoki ormar s kliznim vratima koji se koristi u profesionalnim kuhinjama za spremanje čistog posuđa. Prema HACCP-u, riječ je o kuhinjskom ormaru koji zadovoljava sve propisane standarde.Visoki ormar s kliznim vratima

U potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika, sprječava kontaminaciju pospremljenih predmeta. S obzirom na to da je inox otporan na habanje, vodu i ostala eventualna mehanička oštećenja, ovaj se ormar nameće kao logični odabir za opremanje profesionalne kuhinje.

Pet polica i više je nego dovoljno za odvajanje čistog posuđa te za njihovu pohranu do skorog korištenja.

S obzirom na to da Niko ormar ide u visinu, a ne toliko u širinu, ne zauzima puno mjesta, a može biti odličan pomagač u pripremi jela za vaše goste.

Klizna vrata omogućuju lakše i jednostavnije korištenje ormara, a njegova čvrstoća posebno je testirana. Tu su i visokokvalitetne i podesive nožice koje osiguravaju dodatnu stabilnost i sigurnost. 

Niko visoki ormar s kliznim vratima je proizvod iz našeg proizvodnog pogona te ga je moguće prilagoditi prema potrebama i zahtjevima svake kuhinje.