Oko 50% vitamina iz povrća nalazi se na samoj kori. Profesionalnim rukavicama za čišćenje povrća jednostavno i lako odstranit ćete svu prljavštinu i nečistoće s povrća bez da ćete ukloniti i 1% vitamina.

Ove rukavice namijenjene su svim profesionalnim ugostiteljima za brzo i lako čišćenje namirnica. Savršeno prianjaju na ruke te su idealne za čišćenje krumpira, mrkve, ostalog povrća pa čak i voća. Kada završite, jednostavno ih osušite u sudoperu. Po potrebi možete ih oprati u perilici za pranje rublja ili posuđa.

 

Dodatne karakteristike rukavica za čišćenje povrća

  • Univerzalna veličina koja odgovara svima (odrasli)
  • Čisti povrće bez ljuštenja i odstranjivanja vitamina
  • Izrađene su od izdržljivog materijala poliamida
  • Prikladne su za sušenje u perilici ili na zraku

 

Čiste, a ne uklanjaju zdrave hranjive tvari

Gotovo 50% zdravih sastojaka iz voća i povrća zapravo se nalazi u samoj kori. Dakle, ne samo da je guljenje namirnica nezgrapno i dugotrajno nego uklanja gotovo polovicu vitamina iz hrane. S rukavicama za čišćenje brzo i jednostavno ćete očistiti svu nečistoću s hrane, a vašim gostima ćete priuštiti najukusnije i najzdravije zalogaje. Nakon korištenja ostavite rukavice u sudoperu da se osuše dok vi dalje uređujete ove slasne zalogaje za vaše posjetitelje.

 

Brže i učinkovitije od guljenja kore

Istina je da guljenjem krumpira ili mrkve također skidate svu nečistoću, ali to znači i da uklanjate 50% vitamina i ostalih hranjivih tvari.

Nema razloga da trošite vrijeme na guljenje voća i povrća kada istu razinu čistoće možete dobiti u puno kraćem vremenu s namjenskim rukavicama za čišćenje.

Većina ljudi sklonija je guljenju povrća zbog straha da ga neće očistiti kako treba. No, rukavice za čišćenje jedinstvene su po tome što temeljito čiste voće i povrće, a vas lišavaju nepotrebnog straha.

Rukavice su higijenske, praktične i jednostavne za korištenje. Navucite ih na ruke i operite povrće pod mlazom tople vode. Brzo, jednostavno i bez muke očistit ćete svaku vrstu povrća i zadržati sve vitamine neophodne za čovjekov organizam.

Osim toga, rukavice za čišćenje štede vam dragocjeno vrijeme, tako da ćete se više moći posvetiti ostalim stvarima i osigurati najvišu razinu kvalitete vašeg poslovanja.