Električni otvarač za konzerve je dobrodošlo pomagalo u svakoj profesionalnoj kuhinji, u svakom ugostiteljskom objektu.

Model OEXTC dolazi s čvrstim i stabilnim inox postoljem koje osigurava sigurnost tijekom korištenja kao i optimalnu izvedbu i dugotrajnost. Kućište električnog otvarača također je izrađeno od nehrđajućeg inoxa, stoga je njegova kvaliteta zajamčena.

Namijenjen je za otvaranje svih vrsta konzervi neovisno o njihovom obliku. Pomoću OEXTC modela od sada ćete brzo i jednostavno otvoriti okrugle, četvrtaste i ovalne konzerve visine od 50 – 270 mm.

Jednostavna konstrukcija postolja olakšava postavljanje konzerve i otvarača. Čišćenje i održavanje otvarača također je jednostavno i temeljito jer je njegova oštrica lako razdvojiva.

Električni otvarač s postoljem odlično je rješenje za svaku priliku.Električni otvarač za konzerve

 

Tehničke karakteristike uređaja:

  • Snaga motora: 75 W/230 V/50 Hz
  • Neto težina: 13, 2 kg
  • Dimenzije: 250 x 450 x 670/750 mm
  • Motor s dvije brzine ugrađen u duralinox kućište

 

Tradicionalni otvarači konzervi skidaju poklopac tako da na konzervi ostaju oštri rubovi na koje se lako možete porezati. S druge strane, za električne otvarače konzervi karakteristično je glatko odvajanje poklopca, stoga je sigurnost tijekom korištenja na najvišoj mogućoj razini. 

Ovaj električni otvarač za konzerve stvoren je da bez ikakvih problema izdržava višestruku upotrebu tijekom godina. Idealan je za pomagač u svakom restoranu, hotelu i ostalim ugostiteljskim objektima.