Niko kolica topla kupka su neizostavni dio profesionalne ugostiteljske opreme. Uzimajući u obzir činjenicu da poslovanje nekog ugostiteljskog objekta uvelike ovisi o funkcionalnoj i suvremenoj kuhinjskoj opremi, kolica topla kupka Niko su pravi odabir ne samo za održavanje optimalne temperature hrane nego i za brže i jednostavnije posluživanje i prijevoz hrane.

Kolica se sastoje od donje police s ogradom postavljenom na tri strane, što osigurava siguran prijevoz taci, potrebnog posuđa i posuda s hranom.

Topla kupka funkcionira na principu ručnog punjenja vodom bazena te digitalnom regulacijom temperature koja može biti od 30°C do 90°C. Voda zagrijava 3 posude odnosno odvojena odjeljka u koji ste prethodno stavili hranu. Za sigurnu odvodnju postoji ventil za ispuštanje vode. Kućište kolica izrađeno je od nehrđajućeg čelika, inoxa, stoga je kvaliteta i sigurnost hrane na najvišoj mogućoj razini.

Kolica topla kupka jednostavna su za korištenje. Započinju s radom tek s jednim pritiskom prekidača i podešavanjem temperature. Budući da dolaze na kotačima, prenošenje hrane nikada nije bilo lakše i jednostavnije. Kotači kolica izrađeni su od poliamida tako da osiguravaju njihov dugi životni vijek. Na dva kotača smještene su kočnice koje pokrećete laganim pritiskom noge prema dolje. Važno je napomenuti da kolica imaju ručku otpornu na zagrijavanje.

 

Tehničke karakteristike proizvoda:

  • Težina: 56 kg
  • Dimenzije: 900 x 650 x 900 mm
  • Kapacitet 2xGN1/1 h=200mm
  • Snaga: 230V/1,5kW/50Hz

 

Kao dodatna oprema za kolica topla kupka tu je sklopiva polica za odlaganje pribora izrađena od inoxa, dimenzija 900 x 200 x 30 mm.

Povećajte učinkovitost vašeg poslovanja, pratite vaše narudžbe i proširite klijentelu. Budući da su odjeljci potpuno izolirani, hrana ostaje topla i nakon što je izišla ih kuhinje. Omogućite vašim djelatnicima sigurno premještanje hrane s jednog mjesta na drugo.

Niko kolica su proizvod iz naše proizvodnje i moguće ga je prilagoditi s obzirom na namjenu, prostor i potrebe.

Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu s ugostiteljskom opremom, uočivši potrebe kupaca, 2003. godine pokrenut je vlastiti proizvodni pogon za proizvodnju ugostiteljske opreme iz nehrđajućeg čelika, inox.

Iz našeg proizvodnog pogona svakodnevno izlaze gotovi proizvodi sa vlastitom robnom markom NIKO.