U današnje vrijeme najviše se pažnje pridaje zdravoj prehrani temeljenoj na svježem voću i povrću. Predstavljamo vam profesionalni iscjeđivač agruma ZUMEX Esential Pro koji će u mnogočemu obogatiti vašu ugostiteljsku ponudu.

Vrhunska antibakterijska tehnologija omogućuje vam pripremu svježe ocijeđenih sokova iznimne  kvalitete. Sofisticirani dizajn Esential Pro iscjeđivača uklopit će se u svaki ugostiteljski šank, u svaki bar  ili druga mjesta na kojima je zabilježen veliki protok ljudi.

Postoje dva načina rada iscjeđivača: samoposlužni i automatski. Samoposlužni način omogućuje samostalno pripremanje soka jednostavnim pritiskom na slavinu. Dobit ćete iscijeđeni sok u čašu ili vrč koje ste postavili ispod slavine.

Zumexov iscjeđivač agruma Esential Pro radi na principu automatskog cijeđenja bez prethodnog guljenja kore. Zbog toga je idealan za pripremanje omiljenih i zdravih napitaka od tangerine, limete, naranče, grejpfruta i slično. Važno je napomenuti da se kora automatski odlaže u posebni otpadni spremnik.

Za najukusniji napitak preporučuje se cijeđenje voća promjera od 65 – 81 mm te 4-5 komada u jednom cijeđenju. Na iscjeđivaču postoji brojač agruma kao i digitalno programirana radnja za kontrolu broja iscijeđenog voća u jednom korištenju. O kvaliteti i brzini rada Esential Pro iscjeđivača agruma ide u prilog činjenica da u jednoj minuti iscijedi čak 22 komada voća, što je dovoljno za posluživanje sokova u baru.

Samostalni i programirani rad uređaja ostavlja vam slobodne ruke za obavljanje ostalih poslova.

Digitalna upravljačka ploča zadužena je za sigurno i jednostavno korištenje ovog uređaja. Esential Pro se brzo i jednostavno rastavlja te su dijelovi perivi u perilici posuđa.

Tijekom godina Zumex iscjeđivači agruma stekli su izvrsnu reputaciju, a široka paleta modela olakšava odabir za svako ugostiteljsko okruženje i potrebu.

Dodatne karakteristike Esential Pro iscjeđivača agruma:

  • Na tržište dolazi u 3 boje: srebrna, siva i narančasta
  • Snaga motora: 300W / 230V / 50 Hz
  • Neto težina: 45,5 kg
  • Dimenzije: 470 x 500 x 750 mm