Pripremanje slasnih mesnih delicija ponekad može biti prilično zahtjevno i dugotrajno, no uz profesionalni Niko UH-12 MEC stroj za mljevenje mesa, od sada ćete brzo i jednostavno pripremati svoje jedinstvene mesne specijalitete koje ni jednog gosta neće ostaviti ravnodušnima.

Niko UH-12MEC je električni stroj za mljevenje mesa namijenjen za obradu i pripremu svih vrsta mesa bez kostiju. Zasladite nepca vaših gostiju pikantnim mesnim okruglicama, hamburgerima i ostalim mesnim specijalitetima. Kako bi vaša usluga bila profesionalna i na najvišoj razini, ključna je svježina mesa, odnosno sastojaka koje koristite za pripremu bogatih i raznovrsnih obroka.

Jednostavna, brza i lagana priprema mesa

Jedna od najvažnijih stavki profesionalnog stroja za mljevenje mesa je da odjednom možete samljeti veću količinu mesa, bez kosti, potrebnu za pripremu obroka.

 

Tehničke karakteristike uređaja

  • Kapacitet: 150 – 200 kg/sat
  • 1 pločica 5 mm + 1 nož
  • Snaga motora: 0,55kW/230V/50Hz
  • neto težina: 21 kg

Sami postupak mljevenja zadovoljava sve higijenske standarde za pripremanje hrane, što je iznimno važno za svaki profesionalni ugostiteljski objekt.

Mljevenje mesa nikada nije bilo lakše i jednostavnije zahvaljujući Niko profesionalnom stroju, vašem pouzdanom i visokokvalitetnom partneru.