Panj za meso neizostavno je pomagalo u svakom objektu u kojem se obavlja prerada mesa,  restoranu, u svakoj profesionalnoj kuhinji. No, da bi pripremanje hrane, točnije mesnih obroka bilo sigurno i u skladu s HACCP standardima, panj treba biti napravljen od visokokvalitetnih i pouzdanih materijala. Zato predstavljamo panj za meso s koterm pločom i postoljem od inoxa.

U današnje vrijeme najčešće korišteni materijal za izradu ovakvih kuhinjskih pomagala je koterm ploča odnosno ploča od polietilena, ne toksična, otporna na temperaturu od -50°C do +90°C. Koterm ploča je visokokvalitetno kuhinjsko pomagalo za svakodnevnu, intenzivnu profesionalnu upotrebu, te zadovoljava postojeće HACCP standarde, jednostavno se čisti i održava, a nakon dulje upotrebe, oštećena radna površina ploče panja se može urediti da opet bude ravna i glatka.

Dugi životni vijek i sigurnost pripremanja hrane njene su dvije najvažnije karakteristike.

PE500 panj za meso Niko s koterm pločom dolazi na postolju od inoxa te kao takav pridonosi bržem i organiziranijem poslovanju. Postolje je čvrsto i robusno.  Dodatna stabilnost postignuta je gumenim nastavcima na nožicama postolja. Panj za meso je iznimno praktičan i jednostavan za korištenje, ali i za čišćenje. Može se skinuti s postolja i oprati u perilici posuđa. Ploča panja može biti u crvenoj ili bordo boji, a dimenzije su 700 x 500 x 850/900 mm ili drugih dimenzija prema potrebama kupca.

Niko panjevi za meso su proizvod iz naše proizvodnje i moguće ih je prilagoditi s obzirom na namjenu, prostor i potrebe.

Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu s ugostiteljskom opremom, uočivši potrebe kupaca, 2003. godine pokrenut je vlastiti proizvodni pogon za proizvodnju ugostiteljske opreme iz nehrđajućeg čelika, inox.

Iz našeg proizvodnog pogona svakodnevno izlaze gotovi proizvodi sa vlastitom robnom markom NIKO.