Uz profesionalni aparat za filter kavu jednostavno je i ugodno pripremiti ukusan i aromatičan crni napitak svojim gostima. Riječ je o pouzdanom i funkcionalnom pratitelju svakog hotela, restorana, ureda i slično.

Spremnik aparata za filter kavu Hamilton Beach izrađen je od nehrđajućeg čelika čime se osigurava dugotrajnost uređaja. Kapacitet od 9,6 litara dovoljan je za pripremu 65 šalica kave.

Aparat ima dvostruki sustav grijača koji kuha kavu i održava skuhanu kavu na odgovarajućoj temperaturi, čime se zadržava odličan okus kave.

Odvojivi spremnik osigurava jednostavno i brže punjenje i čišćenje, preklopne ručke olakšavaju prenošenje uređaja, čvrste kopče odlično povezuju spremnik s bazom, tipka za brzo punjenje šalica kavom čime se skraćuje vrijeme čekanja te signalna lampica koja javlja kada je filter kava kuhana, dok mjerno stakalce pokazuje količinu preostale tekućine u aparatu.

Važno je napomenuti da se aparat ne spaja na vodu te da je filter za kavu od inoxa.

Sami rad uređaja zahtijeva iznimno malo vremena, a održavanje je prilično jednostavno i sigurno. Sofisticirani sustav za kuhanje, spremnik s više od 9 litara te jednostavnost korištenja čine aparat za filter kavu suvremenim i pouzdanim uređajem za svaku profesionalnu upotrebu.

Dodatne karakteristike aparata za filter kavu Hamilton Beach:

  • snaga 1280/1525W; 220-240V/50/60Hz
  • neto težina: 6,3 kg
  • dimenzije: fi 275 x 540 mm

Svakom ugostiteljskom objektu najvažnija je svježina i kvaliteta kako namirnica, tako i pića. Uz profesionalni aparat za filter kavu ispunit ćete sva svoja profesionalna očekivanja.