INOXTREND male profesionalne konvekcijske pećnice ubrajaju se u standardne kuhinjske uređaje nužne za pripremu ukusnih i visokokvalitetnih obroka svojim gostima. Uglavnom se koriste za pekarske proizvode, ali mogu poslužiti i u pripremi manjih količina jela od mesa, povrća, ribe, tjestenine i slično.

Korištenjem ovakve profesionalne opreme znatno se ubrzava postupak pečenja, što vam pruža priliku za poboljšavanje sveukupne profesionalne izvedbe. Osim toga, sva jela su ukusna i odlično podjednako pečena. Mogućnost ručnog ovlaživanja zraka odnosi se na činjenicu da sami pritišćete gumb na upravljačkoj ploči kako bi voda došla do ventilatora i raspršila se u komori pećnice. 

Mala konvekcijska pećnica kapaciteta je za 4 tave dimenzija 46 x 34 cm, osigurava  maksimalnu učinkovitost uz minimalnu potrošnju električne energije. Na vrata pećnice je ugrađeno dvostruko kaljeno staklo, vrata pećnice su čvrsta i robusna, jednostavno se otvaraju, a ručka je otporna na zagrijavanje. Analogno upravljanje osigurava jednostavnost korištenja.

Dodatne karakteristike male konvekcijske pećnice INOXTREND:

  • Razmak između vodilica: 70 mm
  • Snaga motora: 3,2kW / 230V/1/50Hz
  • Neto težina: 41 kg
  • Dimenzije: 580 x 590 x 600 mm

Moderan dizajn, napredna tehnologija i vrhunski materijali izrade čine malu profesionalnu konvekcijsku pećnicu idealnim rješenjem za male pekare, odjele delikatesa, restorane i sve ostale ugostiteljske objekte. Optimalnom raspodjelom cirkulacije toplog zraka postiže se brzo i ravnomjerno pripremanje hrane. Konvekcijska pećnica s prostorom za 4 tave rezultat je modernog dizajna u kombinaciji s funkcionalnim ventilatorima za protok toplog zraka.

5 najvažnijih prednosti INOXTREND male profesionalne konvekcijske pećnice:

  1. Pristupačna cijena
  2. Savršenstvo pečenja
  3. Visoka i kvalitetna izvedba
  4. Štedi Vaše vrijeme