Uz profesionalni rezač zelene salate brzo i jednostavno pripremite najukusnije i uvijek svježe priloge za vaša glavna jela. Zaboravite na dosadašnje mukotrpno rezanje koje vam je nerijetko oduzimalo previše vremena. Samo jednim pritiskom narežite salatu na idealnu veličinu od 23 x 23 mm.

Rezač se sastoji dva dijela: prvi dio čini postolje za salatu i ugrađena ručka pomoću koje se pokreće mehanizam rezanja. Ispod rezača se nalazi namjenska posuda za narezanu salatu. Nema više skupljanja komadića i listova zelene salate po dasci za rezanje ili nekom drugom kuhinjskom priboru koji ste koristili. Oštrica rezača je od nehrđajućeg čelika, stoga je kao stvorena za dugotrajnu upotrebu. Dodatno je zaštićena čime se osigurava sigurnost tijekom korištenja.

Radi bolje stabilnosti rezača na nožicama su postavljeni gumeni oplati koji sprječavaju klizanje po radnoj površini. Svi dijelovi rezača se jednostavno skidaju i možete ih lagano oprati pod mlazom tople vode ili u perilici posuđa.

Dodatne karakteristike rezača:

  • dimenzije: 42 x 30 x 120 cm
  • visina sa spuštenom ručkom: 70 cm
  • težina neto: 19,5 kg

Iskoristite jedinstvenu priliku i iskusite savršenstvo i lakoću rezanja uz profesionalni rezač za zelenu salatu. Ovaj praktičan uređaj skratit će sveukupno vrijeme pripremanja hrane i u potpunosti će se uklopiti u bilo koje mjesto u vašoj kuhinji.