Ova planetarna miješalica je profesionalni kuhinjski uređaj koji će zasigurno povećati produktivnost vašeg poslovanja. Namijenjen je za pripremanje tijesta i raznih krema za najukusnije deserte. Idealan je pomagač u slastičarnicama, restoranima, cateringu i svim ostalim ugostiteljskim objektima koji teže savršenstvu pripremanja hrane.

Miješalica se sastoji od iznimno čvrstog kućišta izrađenog od legure aluminija. Otporno je na habanje, stoga je kao stvoreno za korištenje u profesionalnim kuhinjama. Kapacitet posude je 8 litara. U sklopu standardne opreme ubrajaju se kuka, lopatica i mutilica pomoću kojih ćete uvijek pripremiti samo najbolje torte, kolače, kiflice i ostale poslastice. Bez obzira na to izrađujete li tvrđe ili mekše tijesto, motor s 3 brzine snage 0,2 kW izmijesit će svako tijesto do savršenstva.

Ovaj robusni uređaj idealan je kako za male, tako i za srednje i velike ugostiteljske objekte koji žele ubrzati proizvodnju tijesta ili krema i priuštiti svojim gostima jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Dodatne karakteristike planetarne miješalice za tijesto

  • 3 brzine: 132/234/421 okr/min
  • Snaga motora: 0,2kW/220V/50 Hz
  • težina: 25 kg
  • dimenzije: 300 x 360 x 580h mm
  • 15-minutni digitalni timer

Korištenje planetarne miješalice je sigurno i jednostavno; postoji dugme za početak rada i prekidač u slučaju opasnosti, a tu je i polikarbonatni štitnik/lijevak posude.

Planetarna miješalica svojim mehaničkim sustavom zamjenjuje ručni rad koji omogućuje kontinuiranu proizvodnju tijesta za pripremu najrazličitijih proizvoda.