Predstavljamo čvrst, robustan i prostran kuhinjski ormarić s kliznim vratima Niko koji će olakšati vaše poslovanje i omogućiti laku pohranu svih kuhinjskih potrepština. Brzo i jednostavno odložite kuhinjski pribor, razne posude i ostalo. Ormarić je izrađen od nehrđajućeg čelika, odnosno inoxa, tako da je osiguran dugi životni vijek.

Prema HACCP-u svi ugostiteljski objekti moraju zadovoljiti opće uvjete za čuvanjem hrane i namirnica, uključujući i kuhinjski namještaj  za pohranjivanje čistog kuhinjskog posuđa.

Viseći ormarić jednostavno se postavlja na zid i to bez vidljivih vijčanih spojeva. Moguće ga je kombinirati i s ostalim ormarićima iz serije.

Serija ovakvih ormarića sastoji se od 5 modela koji se razlikuju po dimenzijama. Širina i visina su uvijek jednake (širina: 40 cm, visina 60 cm), dok možete birati između različite dužine ormarića koje iznose 100, 120, 140, 160 i 180 cm ili po mjeri.

Najvažnije prednosti Niko kuhinjskih ormarića s kliznim vratima

Puno je stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom odabira kuhinjskih ormarića za opremanje bilo koje profesionalne kuhinje. Klizna vrata su svakako jedna od tih stvari.

Ušteda prostora i vremena: ormarići s kliznim vratima izvrsni su u svim kuhinjama, jer mogu povećati slobodan prostor. Budući da nema vrata koja se na ormarima inače otvaraju prema van, klizna vrata su savršeni način za vizualno povećavanje kuhinje i uštedu prostora. U isto vrijeme štedite ne samo prostor nego i vrijeme. Sve to zajedno pridonosi bržem i uspješnijem poslovanju.

Prikladnije rukovanje: puno je prikladnije posegnuti za priborom, posuđem i sl. koje je smješteno iza kliznih vrata. Zamislite da svaki put kad želite otvoriti ormar trebate uhvatiti ručku vrata i povući ih. Ovako, jednostavno zakvačite jedan prst za namjenski izbočeni dio na vratima i to je sve. Vrata će lagano skliznuti u stranu i omogućiti pristup bilo kojim sastojcima ili kuhinjskim posudama.

Nema ozljeda: još jedna prednost ormarića s kliznim vratima je ta da mogu ostati otvoreni bez rizika od ozljeđivanja. Takozvana zglobna vrata na koja smo do sada naviknuli su često opasna za sve koji rade u kuhinji, budući da je svima tijekom pripremanja namirnica pogled više-manje uperen prema radnoj plohi.

Niko viseći ormarić s kliznim vratima je proizvod iz našeg proizvodnog pogona te ga je moguće prilagoditi prema potrebama i zahtjevima svake profesionalne kuhinje i HACCP standardima.