Iskustvo, kvaliteta i pouzdanost su najvažnije karakteristike KRUPPSOVIH perilica čaša iz linije KORAL. Najbolji su partner svakom ugostiteljskom objektu koji jamči uspjeh. Ne samo da je riječ o jednostavnim i učinkovitim perilicama čaša i šalica nego tehnologija i kvaliteta u kombinaciji s istraživanjima potreba korisnika omogućuju da profesionalno odgovorite na svaki zahtjev koji proizlazi iz profesionalnog ugostiteljskog svijeta.

Kruppsova KORAL linija odlikuje se širokom paletom modela pogodnih za bilo koju situaciju. Pomoću upravljačke ploče UNIKO touch na raspolaganju vam stoje izvanredne mogućnosti prilagođavanja na temelju vaših potreba, omogućujući vam precizno podešavanje bilo kojeg parametra i osiguravanje optimalnih rezultata pranja. Važno je napomenuti da je kod prve instalacije automatsko podešavanje svih parametara.

Inovativni dodirni UNIKO zaslon čini svako pranje jednostavnim i praktičnim; od odabira najprikladnijeg ciklusa pranja do kontrole njegova napretka, kao i neprestanog praćenja trenutnog stanja perilice i na daljinu (IKLOUD Wi-Fi modul).

Veliki izbor ciklusa pranja čini KORAL liniju perilica čaša i šalica prilagodljivima isključivo prema vašim potrebama. Samodijagnostika vam omogućuje da smanjite vrijeme prekida rada stroja, što ujedno sugerira na dodatnu provjeru određenih operacija. Kontrola na daljinu pomoću IKLOUD Wi-Fija (opcija) pruža mogućnost daljinske promjene parametara i perilice od strane servisera.

Modeli K208E i K209E dostupni su s dvije košarice 400 x 400 mm za čaše, šalice, tanjuriće i jednom za pribor. Pogodni su za pranje čaša do visine 265 mm kod modela K208E ili do visine čaše 295 mm kod modela K209E. Kućište perilica je izrađeno od inoxa čime se osigurava dugotrajnost i izdržljivost. 

Prednosti KORAL line perilice čaša K208E i K209E

  • Jednostavno i lagano korištenje
  • Serijski ugrađeni dozatori deterdženta i sjajila osiguravaju najbolji rezultat svakog ciklusa pranja uz velike uštede zahvaljujući preciznom doziranju
  • Pranje i ispiranje započinje tek kada je postignuta željena temperatura vode
  • Individualni pristup programima pranja
  • Mogućnost kontrole rada stroja na daljinu pomoću IKLOUD Wi-Fi modula.
  • Mogućnost ugradnje pumpe za izbacivanje vode.
  • Mogućnost narudžbe nagnutih košarica za pranje čaša za vino.