Predstavljamo vam inovativni set za umake NIKO pomoću kojeg će priprema i posluživanje snack obroka biti brža i jednostavnija.

Set za umake NIKO sastoji se od 3 dispenzera „Special“ i 3 gastro posude GN 1/6 h=200 mm izrađene od nehrđajućeg čelika, inoxa, a koji se nalazi u inox kućištu s ladicom za hlađene uloške. Dva hlađena uloška zadužena su za održavanje optimalne temperature umaka.

Gastro posude možete napuniti majonezom, kečapom, bijelim ili nekim drugim umakom. Isporučuju se s bijelim, žutim i crvenim poklopcima u koje je ugrađena pumpica. Laganim pritiskom na pumpicu dozirate željenu količinu umaka (podešeno na 20 ml i jednom potisku). Dispenzer jednostavno možete izvaditi iz gastro posude i ponovno je napuniti željenim umakom. Okomito postavljeni dispenzeri omogućuju lagano i jednostavno doziranje umaka, bez slučajnih izlijevanja.

Uživajte u jednostavnoj i brzoj završnoj pripremi omiljenih jela. Uz profesionalni set za umake zaboravite na nezgrapna rukovanja s bocama i na probleme s otvaranjem poklopaca. Osim toga, dispenzeri su puno korisniji kada je u pitanju higijena.

Set za umake NIKO možete držati na radnoj plohi, a redovnim hlađenjem namjenskih uložaka u gastro posudama se osigurava željena temperatura. Na taj način nećete morati svako malo odlaziti do hladnjaka, uzimati potrebne umake i ponovno ih nakon korištenja vraćati na mjesto. Samim time, drastično se smanjuje vrijeme pripremanja obroka.

Čišćenje seta je lagano i jednostavno. Posude za umake se jednostavno vade iz kućišta, a dispenzeri se u potpunosti mogu rastaviti i oprati, kako bi se održala higijena, a time i sigurnost u radu i posluživanju.
Set NIKO je jednostavnog dizajna, čvrst i stabilan, te će se zasigurno uklopiti u svako uređenje kuhinje.

Najvažnije prednosti korištenja profesionalnog seta za umake NIKO:

  • Praktično i jednostavno korištenje bez prolijevanja i nereda
  • Jednostavno punjenje posuda
  • Jednostavno i lagano rastavljanje svih dijelova seta, čišćenje posuda, dispenzera i kućišta
  • Bolja organizacija u kuhinji
  • Čvrst i stabilan
  • Pruža sigurnost u radu i posluživanju hrane