Dizajnirana za ugradnju na najrazličitije profesionalne kuhinjske sudopere, ova profesionalna miješalica za vodu s jednom ručkom, tušem te Top-Class slavinom za vodu izvrstan je odabir kada je u pitanju uređenje profesionalne kuhinje, kuhinje kantina, bolnica, restorana te svih ostalih ugostiteljskih objekata. Tehnologija izrade slavine jamči sigurnost tijekom korištenja kao i dugi životni vijek. Najvažnija prednost profesionalne miješalice za vodu s tušem odnosi se na najrazličitije mogućnosti njezina korištenja u skladu sa širokom paletom svakodnevnih profesionalnih kuhinjskih zadataka.

Izrađena je od vrhunskog i visokokvalitetnog materijala, a kao što smo ranije spomenuli, funkcionalnost, snaga i kvaliteta izvedbi je na zavidnoj razini. To je od iznimnog značaja budući da je riječ o intenzivnom i višesatnom profesionalnom radu u kuhinji. 

Glavne karakteristike:

  • visina tuša: 1200 mm
  • priključak: 2×3/4″
  • otvor za ugradnju Ø 32 cm
  • jednoručna miješalica
  • držač tuša

Postoje brojne varijante ovakvih miješalica za vodu, pa tako dolazi kao jednoručna, dvoručna ili s otvaranjem na lakat, može biti ugradbena ili zidna, ovisno od priključka vode.

Linija profesionalnih miješalica za vodu za velike pogone i kuhinje ističe se svojim stilom, ergonomijom, snagom i visokim performansama. Zbog svoje funkcionalnosti od velike su pomoći prilikom rada u profesionalnoj kuhinji.