Sjeckalica povrća CL60 s 2 glave Robot Coupe idealna je za usitnjavanje, sjeckanje i miješanje sastojaka te za ujednačeno rezanje raznog voća i povrća. Riječ je o profesionalnom robusnom uređaju uz čiju pomoć odjednom možete pripremiti do 3000 obroka.

Izuzetno čvrsta konstrukcija Robot Coupe sjeckalice izrađena je od nehrđajućeg čelika, inoxa, dolazi s dvije glave: potisnom i automatskom. Obje su izrađene od legure iz aluminija. Zbog svoje kompaktnosti stroj se jednostavno premješta zahvaljujući dvama kotačima te praktičnoj i ergonomski oblikovanoj ručki. Za rad sa sjeckalicom možete birati između čak 50 diska za rezanje najrazličitijih sastojaka. Kapacitet sjeckalice je do 600 kg/sat, što znači da biste mogli pripremiti do čak 3000 obroka. Važno je napomenuti da stroj ima dvije brzine pripremanja namirnica: od 375 okretaja u minuti ili od 750 okretaja.

Glavne karakteristike

  • 2 brzine
  • 425 okretaja/minuta i 850 okretaja/minuta
  • snaga motora: 1100W/400V/50Hz/3
  • broj obroka: do 3000 obroka
  • kapacitet: do 600 kg/sat
  • težina bruto: 85 kg
  • dimenzije: 600 x 720 x 1225 mm
  • Jednostavan i čvrst dizajn: svi dijelovi koji dolaze u kontakt s hranom se lako uklanjaju radi jednostavnog čišćenja, čime se održavaju najviši standardi higijene.

Potisna glava

Potisna glava se otvara i naginje u ravnini motora. S ciljem što manjeg otpora prilikom rada, ručka potisne glave je ergonomski oblikovana. Osim toga, možete je učvrstiti na jednu od tri različite visine.

U široki XL lijevak od 238 cm2 i kapaciteta 4,2 litre možete ubaciti cijelu glavicu kupusa ili do 15 rajčica. Zahvaljujući cilindričnom lijevku promjera 58 mm osigurano je jednoliko rezanje dugog voća ili povrća.

Automatska glava

Dizajnirana je da omogući veći ulazni kapacitet, a samim time i veću proizvodnju. Idealna je za rezanje krumpira, rajčice, crvenog luka, paprike….

Dodatak za izradu pirea

Dodatna oprema Robot Coupe sjeckalice povrća je dodatak za izradu pirea koji se sastoji od rešetke i metalnog gnječila te diska za izbacivanje. Ovo je najjednostavniji način pripremanja velikih količina pirea od krumpira.

Kvaliteta, preciznost i jednostavnost glavne su karakteristike ove sjeckalice. Zaboravite na dosadašnji način pripremanja hrane koji je bio dugotrajan i zahtjevan. Potražite i vi Robot Coupe sjeckalicu povrća, jer uz sve navedene karakteristike ne preostaje vam ništa drugo, nego da uživate u vrhunskoj i jednostavnoj pripremi namirnica.