Posljednjih nekoliko desetljeća Robot Coupe se sa svojim visokokvalitetnim i pristupačnim proizvodima istaknuo kao jedan od najvećih proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme. Njihovi vrhunski modeli dio su Project Trade asortimana modele, a iznenadit će vas jednostavnošću korištenja kao i raznim drugim značajkama koje mogu obogatiti i podići razinu vašeg poslovanja.

Posebno treba istaknuti profesionalni sokovnik J100 uz koji ćete sada vašim gostima moći pripremati najzdravije i najhranjivije napitke od raznog voća, ali i povrća. Sustav brze ekstrakcije proizvodi do 2,5 dl ukusnog i svježeg soka u samo 6 sekundi, što znači da u jednom satu može proizvesti do 160 litara. Prilikom pripreme odnosno cijeđenja agruma ni jedan se sastojak ne zagrijava čime se čuvaju vitamini i hranjive tvari.

Elegantnog je i ergonomskog dizajna tako da pridonosi jednostavnom i lakom korištenju.

S ovim automatskim sokovnikom možete iscijediti sve vrste voća i povrća u samo nekoliko sekundi. Radi na principu ubacivanja voća i povrća u sokovnik bez potrebe za prethodnim guljenjem. No, zato je opremljen izlaznim lijevkom za otpad. Jedinstveni oblik dijela za ubacivanje namirnica čini ovaj sokovnik još praktičnijim i jednostavnijim.

Zbog svoje robusnosti prikladan je za proizvodnju velikih količina sokova u kratkom razdoblju, tako da se može koristiti ne samo restoranima nego i studentskim kantinama, staračkim domovima, školama, bolnicama i ostalim prostorima.

 

Tehničke karakteristike:

  • dimenzije: 23,5 x 43,8 x 59,5 cm
  • snaga motora: 1000W / 230V / 50Hz
  • jedna stalna brzina: 3000 okretaja u minuti
  • proizvodi do 160 litara/sat
  • težina: 13 kg

 

Prednosti sokovnika J100

  • Jedinstveni oblik „dovodne glave“ uklanja potrebu za pritiskivačem, zbog čega se brzo i bez napora mogu proizvesti velike količine soka.
  • Snažan i tih motor: snažni industrijski motor dizajniran je za intenzivnu upotrebu i teže uvjete.
  • Sakupljač pulpe sprječava prskanje i dovodnu glavu održava čistom.
  • Posuda za sok izrađena od nehrđajućeg čelika, čime se osigurava dugotrajnost i izdržljivost.

 

Ne propustite ovu priliku; već danas nabavite vrhunski Robot Coupe sokovnik J100 i od sada pa nadalje poslužujte vašim gostima uvijek svježe, zdrave i hranjive osvježavajuće napitke.