Ukusna šalica omiljene kave savršen je početak dana. Pogotovo ako je pripremljena u aparatu za filter kavu. Visokokvalitetno prženo zrno kave i voda za kuhanje bitni su za konačni okus mnogima omiljenog toplog tamnog napitka.

Predstavljamo vam TH seriju aparata za filter kavu koji omogućuju brz i jednostavan rad na bilo kojem mjestu bez priključka na dovod vode. Brza filtracija kave pridonosi svježini i ugodnom okusu napitka čime se ni najmanje ne gubi na kvaliteti.

Riječ je o jednostavnom pripremanju ukusne kave u posebnom toplinski izoliranom spremniku koji čuva toplinu i aromu. Pomoću ovog robusnog uređaja vrhunske kvalitete u samo sat vremena možete pripremiti čak 152 šalice kave, stoga je prikladan za urede, razne zdravstvene ustanove, poslovne prostore, ugostiteljske objekte, studentske menze, staračke domove i sl.

Aparat se sastoji od posude za filtriranje izrađene od nehrđajućeg čelika. U kombinaciji s crnom bojom naglašava se moderan i elegantan izgled aparata koji će se vrlo dobro uklopiti u bilo koje uređenje kuhinje. U ovom slučaju moguće je direktno kuhanje kave u termos bocu koja se može kupiti i dodatno. 

LED osvjetljenje i filter posuda čine ovaj aparat jednostavnim za korištenje. Ugrađen je i tajmer koji označava kraj pripreme, a posebno upozorenje ukazuje na potrebu za čišćenjem od vodenog kamenca.

Kava ostaje topla, ukusna i svježa na dulje vrijeme

Jedna od većih prednosti aparata za filter kavu odnosi se na činjenicu da će kava nakon što je pripremljena još dugo ostati topla, svježa i ukusna, za razliku od bilo kojeg drugog načina pripreme. Iskoristite brojne prednosti ovog profesionalnog uređaja za pripremanje kave proizvođača Bravilor Bonamat.

Glavne karakteristike TH aparata za filter kavu

  • kapacitet: 2,2 litre
  • proizvodnja: 19 litara/ sat (152 šalice)
  • snaga motora: 230 V / 50Hz/ 2310 W
  • vrijeme kuhanja: 7 minuta
  • dimenzije: 235 x 406 x 545h mm