Chocolady kuhalo je elegantni uređaj prikladan za pripremu većih količina tople čokolade i ostalih toplih napitaka. Posebno je dizajniran za miješanje sadržaja kako bi svaki napitak bio ugodnog okusa.

Kapacitet od 5 litara dostatan je za istovremenu pripremu velikog broja napitaka, tako da je Chocolady izuzetno praktičan u restoranima hotela, studentskim menzama, staračkim domovima, ali i u svim ostalim ugostiteljskim objektima.

Indirektan način otapanja pridonosi svilenkastoj teksturi i savršenstvu okusa

Donji spremnik od inoxa čuva energiju i održava stalnu temperaturu. Ona je podesiva sve do +85°C. U donji spremnik se, dakle, ulijeva voda koja se zagrijava i koja grije čokoladu u gornjem spremniku. Riječ je o indirektnom načinu grijanja čokolade čime se izbjegava direktan dodir između izvora topline i hrane.

Čokolada se, ovim principom, zagrijava sporo i bez zagaranja, a konačni proizvod je svilenkasto gladak napitak, vrhunske teksture, arome i okusa.

Besprijekorno miješanje sastojaka za optimalnu gustoću čokoladnog napitka, bez grudica

Prednost Chocolady kuhala je da besprijekorno miješa sastojke čime se sprječava taloženje proizvoda na dnu, prerano zgrušnjavanje ili stvaranje grudica. Sve to pridonosi odlično pripremljenom toplom napitku optimalne gustoće. Osim toga, slavina je izrađena na način da sprječava eventualna začepljenja; naime, pomoću iglice sprijeda mogu se brzo i lako ukloniti eventualne zapreke u slavini.

Kuhalo stoji na ne klizajućim nožicama koje jamče sigurnost tijekom korištenja.

Uz Chocolady kuhalo više nećete morati brinuti u slučaju da je razina vode preniska, a vi se bavite drugim poslovima. Naime, u takvim situacijama djeluje ugrađeni senzor koji sprječava zagaranje proizvoda.

Glavne karakteristike Chocolady kuhala:

  • dimenzije: Ø 26 x 47 cm
  • neto težina: 8 kg
  • snaga motora: 1000W/230V/50Hz
  • volumen: 5 litara

Priuštite vašim gostima, a posebno onim najmlađim ukusan, topli napitak koji će svima izmamiti osmijeh na lice. Chocolady je idealan za pripremu svih vrsta toplih napitaka poput čaja, kave, kakaa ili kuhanog vina. Poseban način pripreme osigurava optimalnu gustoću i savršenu teksturu napitka te čuva aromu i okuse koji će prožeti sva vaša osjetila.