Profesionalni zamrzivač s dva režima temperature posebno je dizajniran za ugostiteljski sektor. Dvije postavke, dvije rashladne jedinice i neovisne komore s rešetkama za pohranu različitih grupa namirnica idealne su za održavanje svježine hrane na duže vrijeme. Unutarnja i vanjska konstrukcija izrađena je od nehrđajućeg čelika čime se osigurava dugotrajnost uređaja.

ANTARTIDE PLUS zamrzivač ima, dakle, dvoja vrata također otporna na hrđu i habanje debljine 60 mm. Svaka komora opremljena je sa 6 rešetki (650 x 530 mm). Dinamično hlađenje odnosno cirkulacija zraka unutar jedne komore osigurava temperature od 0°C/+10°C, a druge komore od -18°C/-22°C.

Radi što jednostavnijeg korištenja zamrzivača uređeno je digitalno upravljanje na dodir. Automatsko odmrzavanje i isparavanje vode pridonosi jednostavnosti čišćenja s ciljem uštede vremena. Nosači rešetki su podesivi, tako da u bilo kojem trenutku možete prenamijeniti komoru i osigurati više potrebnog prostora.

4 nožice zamrzivača izrađene od inoxa obložene su gumom čime se osigurava dodatna stabilnost uređaja. Osim toga, moguće ih je dodatno podesiti. Postoji mogućnost i ugrađivanja kotačića radi prijevoza na drugo mjesto.

Velika zapremnina, mogućnost prenamjene rešetki i dvostruki režim temperature čine ovaj zamrzivač nezamjenjivim uređajem u svakoj profesionalnoj kuhinji.

LED osvjetljenje za savršen pregled namirnica i vrhunsko uređenje komora

Unutar komora elegantno je integrirana LED rasvjeta koja omogućuje jednostavan pregled namirnica te ujedno stvara prvoklasni ambijent. Ugrađena je iznad rešetki ili na bočnim nosačima tako da se ne zauzima prostor za pohranu.

Ugodno i ravnomjerno osvjetljenje komora omogućuje brzu preglednost bez potrebe za naprezanjem očiju.

Glavne karakteristike zamrzivača
  • freon R290 (plin za hlađenje)
  • snaga kompresora: 1010W/230V/50Hz
  • zapremnina: 1400 litara
  • težina: 218 kg
  • dimenzije: 1440 x 815 x 2080 mm